Asunnon vaihto

Kun elämäntilanteesi tai asumistarpeesi muuttuu voit vaihtaa kotia kätevästi asunnosta toiseen. Ota yhteyttä Lumo-kotikeskukseen, me autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan kodin nykyiseltä tai tulevalta kotipaikkakunnaltasi.

Lumo kotinyt.fi -palvelu

Osa vapaista Lumo-asunnoista on vuokrattavissa suoraan myös Lumo kotinyt.fi -palvelun kautta. Palvelussa ei tehdä asuntohakemusta, vaan sieltä löytyvät asunnot voi vuokrata heti itse maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokran verkkopankkitunnuksilla. Jos asunnonvaihtajana löydät palvelusta sopivan uuden asunnon, voit vuokrata sen vaikka saman tien. Muistathan myös irtisanoa entisen asuntosi niin, että et vahingossa joudu maksamaan ylimääräisiä päällekkäisiä vuokria.

Asunnonvaihtopörssi

Asunnonvaihtopörssistämme voit etsiä vaihtoasuntoa itsekin. Voit vaikka tulostaa ja täyttää tältä sivulta löytyvän vaihtoilmoituksen ja kiinnittää sen sinua kiinnostavan kohteen ilmoitustaululle. Kun olet löytänyt sopivan asunnon ja sen nykyinen asukas on halukas vaihtamaan kotia kanssasi, täyttäkää omat vaihtokotihakemuksenne. Hakemukset käsitellään nopeammin, kun tuotte hakemukset yhdessä vaihtokumppanin kanssa Lumo-kotikeskukseen tai asumispalvelutoimistoon.

Kun Lumo-kotikeskus on ilmoittanut muuttopäivän, sinun on irtisanottava nykyinen asuntosi. Tässä vaiheessa asunnon vaihtoa ei voi enää peruuttaa.

Sisäiset linkit

Asunnonvaihtopörssi >>

Lumo-kotikeskukset ja asumispalvelutoimistot >>

Lumo kotinyt.fi -palvelu >>