Kuinka tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksin?

käytämme verkkopalvelussamme verkkopankkien tunnistamispalvelua, jonka avulla varmistumme
käyttäjän henkilöllisyydestä. Toimi näin:

1. Valitse oma verkkopankkisi.
  2. Pankki kysyy verkkopankkitunnukset, joilla siirryt pankin tunnistuspalveluun.
  3. Kun annat luvan, nimesi ja henkilötunnuksesi välittyvät salattua yhteyttä pitkin. Tietosi eivät voi matkalla välittyä ulkopuolisille. Verkkopankkitunnuksesi eivät tule myöskään meidän tietoomme.
  4. Tämän jälkeen siirryt automaattisesti takaisin asukkaan verkkopalveluun.
  5. Nyt voit luoda itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joita käytät seuraavilla kirjautumiskerroilla.