Asukkaalle > Asukkaan palvelut > Irtisanominen

Vuokrasopimuksen irtisanominen

Sopimuksen irtisanominen on mahdollista vain pankkitunnistautumisen avulla.

Siirry tunnistautumiseen tästä.

Voit myös tulostaa irtisanomislomakkeen ja toimittaa sen täytettynä Lumo-kotikeskukseesi. Irtisanomisaika lasketaan alkaneeksi ja on sitova, kun kirjallinen irtisanomisilmoitus on toimitettu Lumo-kotikeskukseen.

Yrityksen nimissä olevan asunnon vuokrasopimusta ei voi irtisanoa pankkitunnistautumisen avulla. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti.

Onnistuneesta sähköisestä irtisanomisesta lähetetään vahvistusviesti sähköpostiisi. Tämän lisäksi saat myös erillisen vahvistuskirjeen kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi kolmen arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet irtisanomisilmoituksen.

Mikäli et ole saanut sähköpostivahvistusta tai erillistä vahvistuskirjettä, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vuokraoikeuden siirto

Vuokraoikeus voidaan siirtää huoneistossa asuvalle puolisolle, lapselle tai jomman kumman puolison vanhemmalle. Mikäli haluat siirtää vuokraoikeuden, ota yhteys omaan Lumo-kotikeskukseesi.

Menettelyohjeet vuokralaisen kuolemantapauksen yhteydessä

Vuokralaisen kuolemantapauksen yhteydessä vuokraoikeus voidaan joko siirtää, tai irtisanoa se kokonaan. Lue tarkemmat menettelyohjeet täältä

Etsitkö uutta kotia?

Jos olet vasta harkitsemassa asunnonvaihtoa, autamme sinua mielellämme löytämään uuden, sopivamman kodin.

Tiesithän, että Lumo-verkkokaupan kautta voit etsiä heti vapaita asuntoja ja tehdä vuokrasopimuksen saman tien itse maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokran verkkopankkitunnuksilla. Voit myös tehdä kokonaan uuden asuntohakemuksen haluamiisi kohteisiin.

Lue lisää asunnon vaihtamisesta.