Autopaikat

Autopaikkojen varaus ja irtisanominen ovat mahdollisia suurimmassa osassa kohteitamme. Jos kotitalosi osoitetta ei löydy valintalistalta, kohteessa ei ole autopaikkoja vuokrattavana. Osaa kohteidemme autopaikoista hoidetaan toisen osapuolen toimesta ja tällöin kotitalon takaa löytyvät yhteystiedot autopaikan vuokraamiseksi.

Autopaikkakartan välilehdillä näet kotitalosi kaikki autopaikat, niiden sijainnin ja autopaikkanumeron. Vapaita tai vapautumassa olevia paikkoja pääset varaamaan kuvan alapuolella olevasta listasta. Autopaikan varaaminen vaatii pankkitunnistautumisen tai kirjautumisen jo aikaisemmin luoduilla tunnuksilla.

Jos kotitalossasi ei ole tällä hetkellä vapaita autopaikkoja, voit jäädä palvelun kautta autopaikkajonoon.

Autopaikkoja on rajallinen määrä. Autopaikka on huoneistokohtainen, 1 autopaikka/huoneisto. Tilanteen salliessa on toisinaan mahdollista vuokrata myös ns. kakkosautopaikka. Tilanteen muuttuessa kakkosautopaikan vuokrasopimus voidaan kuitenkin päättää.

Autopaikan irtisanominen

Jos autopaikan omistaa jokin ulkopuolinen yritys, niin muistathan ilmoittaa heille suoraan paikan irtisanomisesta. Kojamon omistaman autopaikan vuokraus päättyy automaattisesti huoneiston vuokrasopimuksen päättyessä, eikä sitä tarvitse erikseen irtisanoa.

Autopaikkojen käyttöehdot löydät tästä (PDF, 28kt).

Valitse listasta kotitalosi ja etene autopaikkatoimintoihin.

*Paikkakunta

*Osoite