Asukkaalle > Asukasedut

Asukasedut ovat osa hyvää asumista

Hyvä asuminen muodostuu monesta asiasta. Meillä näitä ovat esimerkiksi kunnossa oleva asunto, asumisturva, helppo ja vaivaton asiointi sekä asukasedut. Suuri osa asukaseduista on ideoitu ja kehitelty yhdessä asukkaidemme kanssa. Asukasetujen hyödyntäminen ei isompia vaadi: voit hyödyntää asukasetuja heti kun vuokrasopimuksesi on solmittu.

Uutena asukkaana saat heti halutessasi käyttöön maaliedun, joka sisältää maalit ja tarvikkeet kotisi uudistamiseen. Tämän lisäksi olet oikeutettu erilaisiin alennusetuihin. Asumisajan pidentyessä pääset nauttimaan myös monista muistakin asukaseduista. Järjestämme vuosittain asukasarvonnan, erilaisia tapahtumia sekä muistamme pitkään asuneita asukkaitamme tasavuosilahjoilla.

Kolmen vuoden asumisen jälkeen sinulla on mahdollisuus saada vuokravakuutesi takaisin.

Yli kolme vuotta asuneille asukkaillemme tarjoamme muuttolaatikot veloituksetta viikoksi käyttöön sisäisen vaihdon yhteydessä.

Onko sinulla kysyttävää asukaseduistamme? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 020 508 5000 tai asiakaspalvelu@lumo.fi.

Lumo-asukasedut

Jo ennestään tuttujen asukasetujen lisäksi Lumo-kotien asiakkaille on tarjolla koko ajan kehittyvä ja laajeneva asumisen lisäpalveluiden valikoima. Lumo on syntynyt halusta tarjota parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita ja sen perusmissio on palvella asukkaita yksilöllisesti. Lumo-asuntojen palvelukonsepti ei ole valmis, vaan sitä kehitetään ajan mittaan edelleen. Mahdollisista uusista Lumo-palveluista tiedotetaan hyvissä ajoin ennen niiden käyttöönottoa.

Lue lisää Lumo-eduista

Sisäiset linkit

Alennusedut >>

Asukasarvonta >>

Laajakaista >>

Maalietu >>

Tapahtumaedut >>

Tasavuosilahja >>

Vaihtajan etu >>

Vakuudenpalautus >>

Asukasetujen säännöt >>

Lumo-etuja >>